CINEMA GOEGEZIND


Op 28 september 2019 kan je in Droeshout terecht voor onze eerste openlucht cinema. Op de binnenkoer van Hoeve Guldenboom kan je om 16u terecht voor de kinderfilm "Bigfoot Junior" (6+). Om 20u kan je er genieten van "Mortal Engines" (12+).

Breng gerust een kussen en dekentje mee!


INKOM:

2€ p/p


DE FILMS:

BIGFOOT JUNIOR (92 minuten)


De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA.  

Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

MORTAL ENGINES (128 minuten)


Vele eeuwen na de Zestig-Minutenoorlog is de aarde onvruchtbaar en zijn er geen natuurlijke brandstoffen meer. De steden zijn zelfstandige stadsstaten geworden en zwerven rond op zoek naar brandstoffen die ze van andere steden afnemen. De jonge Tom Natsworthy zal het pad kruisen van de mysterieuze vrouw Hester Shaw waarmee hij voorgoed de wereld zal veranderen.